מתכון לתבשיל אסאדו עם תפוחי אדמה ועגבניות שרי
בשר ותפוחי אדמה נימוחים, עטופים ברוטב סמיך ומתובל היטב. המנה המושלמת לשבת.מדריך וידאו שלב אחר שלב לתבשיל אסאדו ‘וול דאן’ עם תפוחי אדמה ועגבניות שרי
זמן הכנה 40 דקות
רמת קושי קל
בשרי
מרכיבים:
1.5 ק”ג אסאדו עם עצם מרשת קצביות ‘וול דאן’
20-30 עגבניות שרי
3-4 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות
1 בצל, פרוס לחצאי טבעות
צרור פטרוזיליה, קצוץ
2-3 כפות שמן
1 כפית סוכר חום
1 כפית פפריקה מרוקאית
1/2 כפית כורכום
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית מלח
אופן ההכנה:
רשת קצביות ‘וול דאן’ מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
1. בסיר רחב על אש בינונית, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
2. מוסיפים את נתחי הבשר וצורבים אותם במשך 2 דקות מכל צד.
3. מוסיפים את תפוחי האדמה ועגבניות השרי, מתבלים, ממתינים דקה ויוצקים על הכל 1/2 1 כוסות מים. מפזרים מעל את הפטרוזיליה, מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה במשך 3 שעות. מדי פעם בודקים את מצב הנוזלים בסיר ומוסיפים מים, אם צריך.