מתכונים
מתכונים
רביולי נמסים בפה ממולאים בבשר אסאדו מפורק ומענג
למתכון
מתכון לרביולי אסאדו: כיסוני פסטה במילוי בשר מפורק
ה-"דנבר קאט" הוא נתח מופלא, עסיסי ומשויש, בעל טעם בשרני ועשיר במיוחד שמתאים לצלייה קצרה במחבת או על גריל ונחשב לאחד הסטייקים הפופולריים ביותר - ומיד תבינו למה. אוראל בראל מגיש את הסטייק לצד צ'יפס אבוקדו מפתיע ונהדר.
למתכון
מתכון לסטייק במחבת עם נתח דנבר לצד צ’יפס אבוקדו
אושפלאו - תבשיל בוכרי נהדר שמשלב אורז, ירקות ונתחי בשר עסיסיים
למתכון