מתכון לכנאפה בשרית טעימה במילוי פרגיות

40 דק' דק׳ הכנה
אופן ההכנה

גרסה בשרית לקינוח החלבי – כזו שתגנוב את ההצגה ותגרום לכולם לבקש עוד: מתכון לכנאפה בשרית טעימה במילוי פרגיות ושלל תוספות מפתיעות

זמן הכנה40 דק’ :

רמת קושי קל
בשרי
רכיבים
2-3 נתחי פרגית טריה מרשת קצביות ‘וול דאן’
200 גרם שערות קדאיף
1 בצל, קצוץ דק
2 גבעולי סלרי, קצוצים דק
צרור כוסברה, קצוץ
חופן חמוציות מסוכרות
חופן פקאן סיני מסוכר, קצוץ
קמצוץ גרידת לימון
3 כפות שמן זית
קורט בהרט
קורט אגוז מוסקט
1/2 כפית סוכר
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית אבקת סוכר

אופן ההכנה :

רשת קצביות ‘וול דאן’ מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

1. קוצצים דק דק את הפרגיות.

2. במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

3. מוסיפים למחבת את הסלרי והכוסברה, מתבלים במלח, פלפל שחור, בהרט ואגוז מוסקט.

4. מוסיפים את החמוציות והפרגיות הקצוצות, מערבבים ומקפיצים יחד במשך 5 דקות.

5. מחלקים את תכולת המחבת בין 4 תבניות מרובעות בגודל 10 ס”מ.

6. בקערה גדולה, מערבבים את שיערות הקדאיף עם אבקת הסוכר והשמן ומסדרים אותן בשכבה מעל מילוי הפרגיות שבתבניות.

7. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 15-20 דקות. מפזרים מעל גרידת לימון ופקאן מסוכר ומגישים מיד.

כנאפה בשרית טעימה במילוי פרגיות

מוצרים מהמתכון

Array ( )

מתכונים נוספים