מתכון לצוואר כבש בתנור עם ירקות שורש

10 דק דק׳ הכנה
אופן ההכנה

עיקרית מדהימה לשבת ב-10 דקות עבודה. כמה זה קל? קבלו את התהליך: חותכים את הירקות ומסדרים בתבנית, מניחים מעל את הבשר, מוסיפים סילאן ותיבול, אוטמים היטב עם נייר אפייה ונייר כסף ומשגרים לתנור ל-5 שעות. סה טו.

זמן הכנה 10 דק’

רמת קושי קל
בשרי

רכיבים

2.5 ק”ג צוואר טלה מרשת קצביות ‘וול דאן’
2 בטטות, מקולפות ופרוסות לאורך
3 גזרים, מקולפים ופרוסים לאורך
3 גבעולי סלרי ללא העלים, פרוסים לאורך
4 שיני שום, פרוסות
2 כפות סילאן
1 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור גס.

אופן ההכנה:

רשת קצביות ‘וול דאן’ מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

1. בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מסדרים את הירקות ומשאירים במרכז מקום לבשר.

2. מניחים את נתחי הבשר במרכז התבנית, מפזרים מעל את פרוסות שיני השום, מתבלי במלח ופלפל שחור ומזלפים את הסילאן.

3. מכסים את התבנית ב-2 נייר אפייה זה על גבי זה, אוטמים הכל עם שכבת נייר כסף אחת ואז עם שכבה נוספת.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-140 מעלות במשך 5 שעות.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

 

מתכון לצוואר כבש בתנור עם ירקות שורש

מוצרים מהמתכון

Array ( [16264-0-rlchkkiztq] => Array ( [key] => 16264-0-rlchkkiztq [product_id] => 16264 [variation_id] => 0 [quantity] => 2.5 [unit_weight] => [chosen_quantity_unit] => kg [ocwsu_unit] => kg [ocwsu_quantity_in_units] => [ocwsu_quantity_in_weight_units] => [ocwsu_unit_weight] => ) )
Array ( [key] => 16264-0-rlchkkiztq [product_id] => 16264 [variation_id] => 0 [quantity] => 2.5 [unit_weight] => [chosen_quantity_unit] => kg [ocwsu_unit] => kg [ocwsu_quantity_in_units] => [ocwsu_quantity_in_weight_units] => [ocwsu_unit_weight] => ) Array ( [type] => simple )

מתכונים נוספים